contact@christyboer.nl

+31 619220655

Veelgestelde vragen

Is in termijnen betalen mogelijk?

Ja, dit is absoluut mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden, het financiele gedeelte mag geen belemmering zijn als het om jouw persoonlijke ontwikkeling gaat

 

Wordt een coach-traject vergoed door de zorgverzekeraar? 

Nee, ik heb geen afspraken met zorgverzekeraars of andere instanties.

 

Voor wie is een traject geschikt?

Het is geschikt voor iedereen die stappen wil zetten in persoonlijke ontwikkeling. Wanneer jij er alles aan wil doen om het beste uit jezelf en jouw leven te halen

 

Voor wie is dit traject NIET geschikt?

Als je de verwachting hebt dat ik het probleem ga oplossen. Hoe graag ik het ook zou willen oplossen voor je, dat is onmogelijk. Je zal altijd zelf alle stappen mogen zetten om een verandering in gang te kunnen zetten en te behouden. Wat je wel van mij mag verwachten is dat ik jou bij de hand neem, naast je sta en je begeleid in jouw proces.  

 

Wat als mijn traject klaar is, maar ik ben nog niet klaar?

Dan gaan we gewoon nog lekker verder. En omdat je dan al klant bent zullen we uiteraard kijken naar waar jouw behoefte ligt, en wat je nog nodig hebt. Om op die manier een passende verlenging te maken. 

 

Waarom is 5 uur de minimale hoeveelheid coaching?

Omdat we tijdens het traject een stappenplan doorlopen en is dit pas doeltreffend bij minimaal 5 sessies  

 

Kan ik ook een losse coach-sessie plannen?

Dit is enkel mogelijk bij wandelcoaching. Omdat de insteek van deze sessies anders is. Op de andere trajecten is het niet mogelijk wanneer je nog geen klant bent (geweest). Omdat ik voor kwaliteit ga wil ik het beste uit jou halen. Een losse sessie is hiervoor helaas te kort, en zal je dan ook weinig bieden voor de lange termijn. 

 

 

 

Staat jouw vraag hier niet tussen, stuur me dan een bericht met jouw vraag.

Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.