contact@christyboer.nl

+31 619220655

Een jaar of 12 zal ik geweest zijn, en ik aan de keukentafel regelmatig zei;

"Als ik weet waarom ik doe wat ik doe, kan ik alles worden."

En kon deze zin soms leiden tot frustratie bij mijn ouders. Waarom? 

 

Mijn leervermogen is prima, echter ben ik niet iemand die het allemaal uit de boeken wil halen. Mijn interesse ligt daarbuiten, opdoen door ervaring, voelen waarom het zo gebeurt en niet enkel lezen dat het op een bepaalde manier gebeurt. 

 

Zelf geloof ik dat ik nog zo veel kan leren uit de boeken en dat het tegelijkertijd niet bewijst dat ik het ook kan toepassen in de praktijk. 

 

En dat laatste, het toepassen in de praktijk, is juist wat ik super krachtig vind en mij ook het makkelijkste afgaat. Lang heb ik mijn manier van denken en hoe mijn brein werkt als een obstakel gezien. Het razendsnel verbanden leggen tussen verschillende onderwerpen of handelingen, uitzoomen en een totaalplaatje maken in mijn hoofd. Het gaat als vanzelf.  

Ondanks dat ik altijd wil weten waarom ik doe wat ik doe, heb ik deze vraag lange tijd niet aan mijzelf gesteld. Ben mezelf onbewust gaan aanpassen, aan hoe ik dacht dat ik "moest" zijn om goed genoeg te zijn. 

 

Toen ik 25 jaar was overleed mijn beste vriend, en kwam ik terecht in een depressie.

Lachen kon ik niet meer...ik voelde niet meer dat ik leefde! 

En werd juist datgene wat ik hem altijd adviseerde, nu mijn eigen grootste drijfveer. 

 

Vanaf hier werd alles anders. Ineens wilde ik keuzes maken die voor mij goed waren en waarvan ik voelde dat ik er blij van werd. Was ik niet meer bezig met de mening van anderen en begon ik aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Met mijn levensmotto;

Minstens 1x per dag zo hard lachen dat je in iedere vezel voelt dat je leeft!   

"Minstens 1x per dag zo hard lachen,
dat je in iedere vezel voelt dat je leeft!" 

Meer en meer kwamen er mooie dingen op mijn pad. Zo ontmoette ik de liefste partner, ging ik elders werken, trouwden we en kregen we in 2015 onze prachtige zoon. 

 

En toch stapte ik met beide benen in mijn valkuil...weer ging ik alle ballen hoog houden, voelde ik me onzeker en stelde ik opnieuw hele hoge eisen aan mezelf. Het resultaat; een burnout.

 

"Dit zou me toch nooit meer gebeuren, ik had het mezelf nog zo beloofd!"

 

Nu achteraf kan ik zeggen dat ik nog een lesje te leren had en ben ik er ook ontzettend dankbaar voor. Het heeft in mijn leven zo veel verandering gebracht, enkel en alleen omdat ik de keuze gemaakt heb het anders te willen voor mijzelf, onze zoon en mijn omgeving.  

Nog meer ben ik me gaan verdiepen in mijn persoonlijke ontwikkeling en omdat dat een onderwerp is wat me aanspreekt......ga ik er helemaal voor.

 

Hoe kan ik mezelf helpen, hoe kan ik daarmee ook een ander helpen en hoe kan ik mijn manier van denken inzetten als mijn kracht en het niet voelen als een obstakel.  

Wij zijn als mens ontzettend krachtig en we gebruiken er het minimale van. 

 

Vanuit deze interesse ben ik me gaan verdiepen in ons brein en herprogrammering ervan, met behulp van Yoga Nidra. Ook is ACT (Acceptance & Commitment Therapy) een methode welke ikzelf dagelijks toepas en mij veel verheldering brengt, ook tijdens mijn coaching gebruik ik deze methode veelvuldig.

Heb ik me nog meer gericht op "waarom ik doe wat ik doe", ben ik mijn eigen familiesysteem gaan ervaren, en ben ik opgeleid om familieopstellingen te begeleiden.

 

Een Brain4Coaching 5D training, waarin ik me nog meer bewust ben geworden over hoe mijn brein werkt, en hoe ik het zelf kan trainen.

 

En dat maakt voor mij dat ik nu mijn manier van denken inzet als mijn grootste kracht. Zonder oordeel uitzoomen en een verband leggen tussen wat er zich afgespeeld heeft, wat er gedaan wordt en wat de wens is. Om zo tot de stappen der verandering te komen voor de lange termijn. 

 

 

Hi, mijn naam is Christy

Dit is mijn verhaal, en bedank ik je voor de interesse waarmee je het gelezen hebt. 

 

Natuurlijk ben ik ontzettend geinteresseerd naar jouw unieke verhaal, en wil ik je op jouw hart drukken dat je nooit de enige bent die zware tijden doormaakt. Al zijn er nog zo veel varianten, er zijn altijd raakvlakken waardoor je absoluut niet alleen hoeft te staan. 

 

Loop jij ergens vast en wil je hier graag een keer over praten, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Dan zal ik je direct wat tools geven om mee verder te kunnen.