contact@christyboer.nl

+31 619220655

Tafelopstelling

 

 

 

Op een laagdrempelige manier kennis maken met jouw systeem. Dit kan d.m.v. een tafelopstelling. 

 

Het thema wat je wil bespreken kunnen we visueel maken met houten poppetjes die symbool staan voor jouw familie, vriendengroep of bv collega's.

 

Een tafelopstelling kan je inzicht bieden in het thema wat er op dat moment speelt. 

 

 

Tijdsduur:  120 min

Kosten:        77 euro 

Familieopstelling

 

 

 

Dit aanbod wordt nog

verder uitgewerkt

Trauma reist door families,

net zo lang tot iemand

bereid is het te voelen

Van generatie op generatie wordt er ontzettend veel doorgegeven, en gebeurt dit al voordat we ons er bewust van zijn. Daarnaast hebben we systemisch gezien ook allemaal ons eigen plek in te nemen.

 

En juist dat laatste, kan door omstandigheden heel lastig gemaakt zijn en er voor zorgen dat jij niet op jouw plek staat. Je kan je dan zoekende voelen, een te grote verantwoordelijkheid tot je nemen en zelfs het gevoel hebben dat heel de wereld op jou leunt. 

 

Een inzicht in jouw (familie)systeem kan een patroon in jouw leven ophelderen en verduidelijken. Iets wat jaren geleden of misschien zelfs generaties geleden is ontstaan, kan nu voor een belemmering zorgen in jouw dagelijkse leven.

 

D.m.v. een thema wat bij jou speelt in beeld te brengen, ontstaat er in meerdere opzichten een andere kijk op de situatie. Het geeft je de mogelijkheid om het eens vanaf een afstand te bekijken, zonder oordeel. 

 

Door het inzicht ben je in staat met een liefdevolle blik te blijven kijken naar jezelf en ook naar jouw omgeving. Hierdoor ontstaat er een ruimte waarin rust en balans in de relatie kunnen ontstaan.